Custom Sportkleding

WIELRENNEN - TRIATLON - HARDLOPEN - VRIJTIJDS KLEDING

Je gepersonaliseerde sportkleding begint met een eenvoudige e-mail naar USPOKE Sportswear. Hier wordt u doorverwezen naar een van onze medewerkers die tot uw dienst staan. Onze producten zijn allemaal gemaakt in Europa, dus kwaliteit is gegarandeerd. Ongeacht uw kledingbehoeften, aarzel niet om ons hieronder een e-mail te sturen en wij zorgen ervoor dat u en / of uw team er goed uitzien en zich goed voelen!

Hoe werkt het?

QUOTATION

Het hele proces begint natuurlijk met de selectie van artikelen die geschikt zijn voor de sport, gevolgd door een offerte voor de prijs en het tijdschema.

DESIGN

Op basis van jouw wensen gaan onze designers aan de slag met het maken van passende designs, zodat je snel je eigen unieke teamkleding hebt, vooraf geen standaard template!

SIZE DETERMINATION

Maten kunnen worden bepaald door een passende sessie of maattabellen. Wij zorgen ervoor dat jouw kleding perfect past!

PRODUCTION

Zodra de maten bekend zijn en een bestelling is geplaatst kunnen we beginnen met het productieproces. De productieduur is afhankelijk van de bestelde hoeveelheden.Wij geven u een geschat tijdsbestek tijdens de offerteperiode.

Stuur ons een e-mail om aan de slag te gaan met jouw gepersonaliseerde sportkleding!

 • Quote

  Custom order begin with a quote. Choose your clothing line, which clothing articles you would like and the quantity your looking for and we will provide a quote for you.

 • Design

  Send us a your logos and description of your design and we will produce a digital design for you.

 • Order

  Once the design is approved now its time to collect the sizes and amounts ready for the order to be sent.

 • Production

  Onnce the design and sizes are approved we can begin with production! Production times vary per order size and time of the year but standard production time is 8 weeks.

 • Shipping

  Once the production is ready and final checks have been done your order will be shipped out!

Contact form