Trek Precision Fit

GO FASTER FOR LONGER

Fiets sneller, langer en comfortabeler met onze Trek Precision Fit-service. Eerst begint het met een conversie over uw doelen en verlangens, daarna een analyse en beoordeling van uw lichaamsfuncties als basis voor een correct passende positie.

Door beweging buiten de fiets, beweging op de fiets, zadeldruk, bewegingsregistratie en voetpositie te analyseren, kunnen we uw vermogen en uithoudingsvermogen op de fiets aanzienlijk verbeteren. Trek Precision ft wordt ondersteund door gegevens met de nieuwste tools en programma's om een optimale fietspositie te bieden voor weg- en tijdritfietsen. Of je nu een fietser of triatleet bent, een professional of een beginner, een goede pasvorm voor de fiets is belangrijk voor iedereen en verkleint de kans op blessures.

Prijzen;

- Eerste Afspraak; €175

- Fietmetingen Daarnaar; €100

Onze fietspassen omvatten stuur- en zadeltesten, zitbotanalyse, voetanalyse, het analyseren van de mate van flexibiliteit op de fiets, videoanalyse en nog veel meer!

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, stuur ons dan een e-mail via onderstaand formulier en we kunnen aan de slag met het vinden van uw optimale fietspositie.

Klik voor meer informatie over Trek Precision Fit hier.